Cine suntem?

Şcoala de şah este un program al Clubului Sportiv Universitar de Şah Bucureşti. Echipa noastră este compusă dintr-un colectiv tânăr de instructori certificaţi, cu experienţă în lucrul cu copiii, plină de entuziasm şi cu dorinţa de a ne afirma cu elevii noştri. Ne ocupăm cu organizarea cursurilor de şah pentru copii, competiţii, atât în Bucureşti cât şi în împrejurimi, tabere şi alte evenimente de promovare a şahului.

Lucrăm cu copilași de ori nivel, indiferent că se dorește dezvoltare prin șah sau performanță. Suntem pe locul 1 în topul național al cluburilor de șah pentru copii, în urma rezultatelor la Campionatele Naționale pe echipe 2019 și până în prezent. 

Ce ne dorim?

Ne dorim să cultivăm elevilor noştri plăcerea şi motivaţia de a juca şah. Ne dorim ca fiecare cursant să îşi atinga potenţialul şi să îşi dezvolte abilităţile cu ajutorul şahului. Fie că se doreşte performanţă sau doar iniţiere, vrem ca elevii noştri să cunoască plăcerea de a juca şah, şi bineînţeles, regulile care guvernează acest joc.

Vârsta optimă pentru a începe studiul este de 5 ani, însă unii copii mai precoce pot începe chiar şi de la vârsta de 4 ani.