Modalităţi de antrenament :

Pe perioada pandemiei de COVID-19, vom avea:

  • De luni până duminică, la sălile noastre de antrenamente,  grupe de lucru, respectând măsurile de prevenție împotriva Covid-19 (purtare mască, luat temperatura, dezinfectat mâini) . Maxim 8 – 10 copii per grupă.
  • Grupe de lucru, în cadrul şcolii sau grădiniţei unde învaţă elevii;
  • Cursuri online pe grupe de lucru pentru orice nivel;
  • Cursuri individuale online sau la o locație prestabilită de comun acord;
  • Nou! Cursuri de şah în limba engleza (grupele se înființează la cerere).

Program:

Program sediu Tineretului – Calea Şerban Vodă nr 176:

Tarife:

Prima şedintă este gratuită, de evaluare.

După aceea se pot încheia următoarele tipuri de abonamente lunare:

Abonament Pion: 2 sedinţe pe săptămână (8-10 sedinte lunare) , cost 250 ron/lună la sediu, 210 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Caluţ: 3 sedinţe pe săptămână (12-13 sedinţe lunare), cost 300 ron/lună la sediu, 250 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Turn: 4 sedinţe pe săptămână (16-18 sedinţe lunare), cost 330 ron/lună pentru cursurile la sediu, 280 lei pentru cursurile online.

Abonament Damă: abonament nelimitat, cost 360 lei pe lună indiferent ca este la sediu și/sau online.

Nou: Abonament Rege: 1 sedință pe săptămână (4-5 întâlniri lunare), cost 150 ron/luna doar în mediu online compatibilitate doar la anumite grupe pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Abonamentele se fac pe o lună de zile de la data înscrierii, nu este vorba de lună calendaristică. Pentru fraţi, la al doilea abonament se oferă reducere 25%.

De asemenea, dacă sunt 3 frati, se achită două abonamente integrale, iar al treilea este gratuit.

Pentru fiecare client nou adus, care la înscriere mentioneaza faptul că a fost adus de cursantul în cauză, se oferă o reducere de 20% din preţul abonamentului pe luna următoare. La 3 clienţi aduşi într-o lună de zile, se oferă gratuitate la abonamentul pe o lună de zile.

De asemenea, se mai pot face oferte personalizate pentru plata abonamentelor în avans pe mai multe luni sau anual.

Inscrieri:

  • Pe tot parcursul anului. Ne desfăşurăm activitatea şi pe parcursul vacanţelor şcolare semestriale sau intersemestriale, inclusiv pe perioada vacanţei de vară.