Modalităţi de antrenament :

Pe perioada pandemiei de COVID-19, vom avea:

  • De luni până duminică, la sălile noastre de antrenamente,  grupe de lucru, respectând măsurile de prevenție împotriva Covid-19 (purtare mască, luat temperatura, dezinfectat mâini) . Maxim 8 – 10 copii per grupă.
  • Grupe de lucru, în cadrul şcolii sau grădiniţei unde învaţă elevii;
  • Cursuri online pe grupe de lucru pentru orice nivel;
  • Cursuri individuale online sau la o locație prestabilită de comun acord;
  • Nou! Cursuri de şah în limba engleza (grupele se înființează la cerere).

Program:

Program sediu Tineretului – Calea Şerban Vodă nr 176:

Tarife:

Prima şedintă este gratuită, de evaluare.

După aceea se pot încheia următoarele tipuri de abonamente lunare:

Abonament Pion: 2 sedinţe pe săptămână (8-10 sedinte lunare) , cost 250 ron/lună la sediu, 210 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Caluţ: 3 sedinţe pe săptămână (12-13 sedinţe lunare), cost 300 ron/lună la sediu, 250 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Turn: 4 sedinţe pe săptămână (16-18 sedinţe lunare), cost 330 ron/lună pentru cursurile la sediu, 280 lei pentru cursurile online.

Abonament Damă: abonament nelimitat, cost 360 lei pe lună indiferent ca este la sediu și/sau online.

Nou: Abonament Rege: 1 sedință pe săptămână (4-5 întâlniri lunare), cost 150 ron/luna doar în mediu online compatibilitate doar la anumite grupe pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Abonamentele se fac pe o lună de zile de la data înscrierii, nu este vorba de lună calendaristică. Pentru fraţi, la al doilea abonament se oferă reducere 25%.

De asemenea, dacă sunt 3 frati, se achită două abonamente integrale, iar al treilea este gratuit.

Pentru fiecare client nou adus, care la înscriere mentioneaza faptul că a fost adus de cursantul în cauză, se oferă o reducere de 20% din preţul abonamentului pe luna următoare. La 3 clienţi aduşi într-o lună de zile, se oferă gratuitate la abonamentul pe o lună de zile.

De asemenea, se mai pot face oferte personalizate pentru plata abonamentelor în avans pe mai multe luni sau anual.

Plata se poate face cash la sediul nostru sau în contul nostru RO66BTRL04101205403281XX Banca Transilvania – Clubul Sportiv Universitar de Şah Bucureşti

Inscrieri:

  • Pe tot parcursul anului. Ne desfăşurăm activitatea şi pe parcursul vacanţelor şcolare semestriale sau intersemestriale, inclusiv pe perioada vacanţei de vară.