Modalităţi de antrenament :

Pe perioada pandemiei de COVID-19, vom avea:

  • Cursuri individuale online sau la o locatie prestabilita de comun acord;
  • De luni până duminică, la sălile noastre de antrenamente,  grupe de lucru, respectând măsurile de distanțare socială și de prevenție împotriva Covid-19, cu grupe distanțate la 30 minute una de cealaltă pentru a avea timp să dezinfectăm materialele utilizate și pentru a nu se intercala grupele. Maxim 8 copii per grupă.
  • Grupe de lucru, în cadrul şcolii sau grădiniţei unde învaţă elevii;
  • Cursuri on-line pentru orice nivel de lucru
  • Nou! Cursuri de şah în limba engleza (grupele se infiinteaza la cerere).

Program:

Program sediu Tineretului – Calea Şerban Vodă nr 176:

  •  După amiaza în timpul săptămânii, dimineața în weekend. Programul este în lucru, nu am definitvat toate grupele așa că vă rugăm sunați la 0720.565.855 sau scrieți-ne la adresa de email contact@scoaladesah.ro pentru mai multe detalii.

Tarife:

Prima şedintă este gratuită, de evaluare.

După aceea se pot încheia următoarele tipuri de abonamente lunare:

Abonament Pion: 2 sedinţe pe săptămână (8-10 sedinte lunare) , cost 230 ron/lună la sediu, 200 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Caluţ: 3 sedinţe pe săptămână (12-13 sedinţe lunare), cost 260 ron/lună la sediu, 230 lei pe lună pentru cursurile online.

Abonament Turn: 4 sedinţe pe săptămână (16-18 sedinţe lunare), cost 280 ron/lună pentru cursurile la sediu, 250 lei pentru cursurile online.

Abonament Damă: abonament nelimitat, cost 330 lei pe lună indiferent ca este la sediu și/sau online.

Abonamentele se fac pe o lună de zile de la data înscrierii, nu este vorba de lună calendaristică. Pentru fraţi, la al doilea abonament se oferă reducere 25%.

De asemenea, dacă sunt 3 frati, se achită două abonamente integrale, iar al treilea este gratuit.

Pentru fiecare client nou adus, care la înscriere mentioneaza faptul că a fost adus de cursantul în cauză, se oferă o reducere de 20% din preţul abonamentului pe luna următoare. La 3 clienţi aduşi într-o lună de zile, se oferă gratuitate la abonamentul pe o lună de zile.

De asemenea, se mai pot face oferte personalizate pentru plata abonamentelor în avans pe mai multe luni sau anual.

Inscrieri:

  • Pe tot parcursul anului. Ne desfăşurăm activitatea şi pe parcursul vacanţelor şcolare semestriale sau intersemestriale, inclusiv pe perioada vacanţei de vară.